Välkommen till Klassinbandy 2018!

Hej alla ni som är med i Klassinnebandyn 2018!

2018-års Klassinnebandyslår alla rekord! Den 18 november kommer 937 spelare att kämpa i 131 lag i Arena Skövdes hallar. Helt otroligt!

Nu finns spelschemat publicerat på hemsidan så att du kan se när ditt lag har sina matcher och vilka lag ni möter. På sidan finns även info om spelets regler, praktisk information för dagen mm.

Tisdag 6 nov och torsdag 8 nov ska lagets material hämtas i Arena Skövde. Mellan kl. 18-19.30 dessa kvällar finns vi på plats för utdelning på entresollen till höger vid badets entré och café. Det är mycket viktigt att du eller någon annan hämtar materialet under någon av dessa tider så att barnen får sina tröjor mm inför speldagen.

Vi vill också passa på att återigen tacka våra sponsorer för att de gör det möjligt för Skövde Innebandyförening att genomföra den här roliga dagen tillsammans med er alla.


Skövde Innebandyförening
http://www.gustafebil.se/ http://www.falkopingsmejeri.se https://www.skovdebostader.se/ http://www.vastgotaror.se/ https://burgerking.se/ www.scandichotels.se/Sverige/Skövde https://www.teamsportia.se/ http://www.radhuscafeet.se/