Snart är det dags!

Skrivet av Anna-Karin Gustavsson 02 november 2018 10:25
Ändrad av Anna-Karin Gustavsson 07 november 2018 17:47
Hej alla lagledare i Klassinnebandyn!

2018-års Klassinnebandy slår alla rekord! Den 18 november kommer 937 spelare att kämpa i 131 lag i Arena Skövdes hallar. Helt otroligt!

Nu finns spelschemat publicerat på hemsidan så att du kan se när ditt lag har sina matcher och vilka lag ni möter. På sidan finns även info om spelets regler, praktisk information för dagen mm.

Tisdag 6 nov och torsdag 8 nov ska lagets material hämtas i Arena Skövde. Mellan kl. 18-19.30 dessa kvällar finns vi på plats för utdelning på entresollen till höger vid badets entré och café. Det är mycket viktigt att du eller någon annan hämtar materialet under någon av dessa tider så att barnen får sina tröjor mm inför speldagen.

Vi vill också passa på att återigen tacka våra sponsorer för att de gör det möjligt för Skövde Innebandyförening att genomföra den här roliga dagen tillsammans med er alla.
Väl mött på speldagen!

Skövde Innebandyförening

Nästa nyhet: Klassinnebandyns regler

Skrivet av 04 oktober 2018 20:03
Klassinnebandyns regler Klassinnebandyn spelas på liten spelplan (1610m) med tre utespelare, små mål och ingen målvakt. Turneringen spelas i en klass i varje årskurs, dvs flickor och pojkar i samma lag. En spelare får deltaga i max ett lag under Klassinnebandyn. Laguppställning på de spelare som skall representera laget under Klassinnebandyn skall lämnas till tävlingsledningen innan lagets för... Läs mer
http://www.gustafebil.se/ http://www.falkopingsmejeri.se https://www.skovdebostader.se/ http://www.vastgotaror.se/ https://burgerking.se/ www.scandichotels.se/Sverige/Skövde https://www.teamsportia.se/ http://www.radhuscafeet.se/